Alla fucking hjärtans dag.

Alla hjärtans dag. Underbart och härligt, alla ska älska varandra och par visar stolt upp sin respektive partner...
 
Men mitt i all kärlek så känner jag plötsligt en aning ilska och besvikelse. Trots att det är alla hjärtans dag har vi aldrig tidigare skådat så mycket hat i vårat samhälle. Jag sitter och lyssnar på när en i min närhet tycker att alla som inte är födda i sverige kan hålla sig härifrån och jag tittar på QX-galan på tvn. Tanken slår mig, varför behövs ens denna gala? Alla är fan så lika värda och alla förtjänar respekt och kärlek. Aldrig tidigare har jag skådat eett så grupperat samhälle, hoomosexuella mot de heterosexuella etnisiteter mot varandra och män mot kvinnor. Vad fan händer med alla hjärtans dag, vart är denna kärlek alla pratar om? 
 

Återanvänd mera!

Idag har jag slipat stolar hela långa dagen. Detta har jag varvat med plugg, städning och smoothies. Har verkligen massor av energi trots att större delen av mitt matintag intages flytande, haha. 
 
Stolarna i fråga är helt vanliga pinnstolar av trä som jag och min pojkvän hittade på en loppis. Tanken var först att måla alla i varsin pastellfärg men efter en rundas funderande och en titt på vad färgpriserna skulle landa på har vi tänkt om. Tänkte avslöja vad det blir när vi är helt säkra! 
 
Det är bara fem dagar kvar tills vi flyttar in i vår helt nya lägenhet och jag kunde inte längta mer! Och när jag sitter där och slipar mina trästolar så händerna värker kan jag inte låta bli att bli lite stolt över mig själv. Möbler är också något man kan och borde återvinna. Dessa trästolar har stått hemma hos någon annan, och med tanke på att de knarrar en hel del måste de vara välanvända. Nu är det min tur att ta över dem. Självklart med en gnutta färg för att fräscha upp sätta egen touch. I enlighet med mitt kära nyårslöfte om ett grönare år måste jag ju självklart i första hand titta efter begagnade möbler, något som faktiskt också brukar sätta lite extra själ i hemmet! 
 
 
 

Detox!

Som några kanske vet gillar jag att hålla många bollar i luften. Jag håller mig gärna upptagen med olika projekt, både stora och små. Mitt senaste har blivit att gå igenom diet-flugan detox. För mig betyder det fyra smoothies och en sallad om dagen i fem dagar. För att vara lite snällare mot mig själv (och kanske alla i min närhet) gjorde jag en egen variant på alla olika former av detoxar som stormar runt på internet. Men jag skulle aldrig stå ut med att juicefasta. Nån typ av mat får det minsann vara. 
 
Nu är jag på dag nummer 3 och allt känns bra. Min panna kryllar av finnar dock, men det är sånt man får ta när kroppen kanske är van vid en annan typ av mat. Jag trodde dessutom att jag skulle vara mycket tröttare än vad jag är. Idag lyckades jag till och med en löprunda på 5 km utan att dö. Det är ju framsteg bara det! 
 
Så ja. Dag 3 avklarad, all good än sålänge. Vi hörs!