God morgon!

känns som att jag bara har legat och drömt hela natten, snarare än att ha fått någon sömn. Och jovisst, vissa drömmar kan väl va lite småtrevliga men när man vaknar upp och fortfarandre är trött efter tio timmars sömn så suger de en aning.. Nu sitter jag och laddar från skolan, börjar inte förrän kvart i två men ska träffa en kompis o luncha vid ett. Ha en underbar dag alla fina!

(nyduschad, trött o osminkad. Jag bjuder!)

Awake

Såg precis en helt galen film. Har nog aldrig varit så förvirrad, arg, lycklig och frustrerad undern en timme tidigare.

Den står beskriven såhär:  Clay Beresford har det till synes det perfekta livet med en framgångsrik karriär och en vacker hustru. Men det han behöver mest saknar han och kan inte köpas för pengar, ett nytt hjärta. När läkarna till slut hittar en donator verkar hans liv äntligen hamna på rätt köl. Men under operationen förvandlas den till en mardröm när Clay vaknar fullt medveten men helt paralyserad.

I rollerna: Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard, Lena Olin. Regi: Joby Harold.

Det enda jag egentligen kan säga till er är:se den.

nu; pyssel

Det regnar på fönstret, jag känner en liten huvudvärk komma smygande och jag har precis lagat min alldeles första brunsås (som för övrigt mest smaka soya och mjöl). Japp, och med de i tankarna tror jag minsann att jag sätter mig ner och använder mina fina tuschpennor till några teckningar!