Dag 9

Min tro existerar inte. Jag är faktiskt helt ärligt inte troende på något sätt och vis, på någon religon alls. Jag tycker däremot att vissa religoner har ganska mycket som låter bra i sig, men jag tror helt enkelt inte på det. Jag har lite svårt att någon/något skulle skapat allting, jag vill hellre tro på vetenskap och logiska förklaringar med bevis.
Dock har jag en slags respekt för de som tror ändå, de är helt öppna med att de behöver ett stöd för allmänheten. De berättar om sin fader, sin gud eller något som är högre oss och erkänner stolt att de inte skulle klarat sig utan det. De har ett stöd i sitt liv, en pelare att alltid luta sig mot och känna sig trygg med. Nej, jag vill verkligen inte dissa någon troende alls, jag är bara inte en av dem helt enkelt.

Dag 8

Mina rädslor... Jaa asså.. Jag är ju rädd för spindlar o så, och får som alla vanliga människor den där sugande känslan i magen när jag är väldigt högt uppe och tittar ner för ett typ stup. Och så hatar jag verkligen clowner, men det är inte bra att berätta för människor för de har en förmåga att vilja klä ut sig till sånna o försöka skrämma mig då, och ja. Det är ju inte så roligt. Men några riktigt seriösa rädslor kanske jag inte har direkt, förutom att bli lämnad av exakt alla som betyder något för mig såklart. Intressant inlägg, jag vet. Förlåt, men jag är faktiskt inte rädd för mycket mer >.<

Dag 7

Min bästa vän heter Alma Pripp. Hon är ginger. Nej jag skoja, eller nej de gjorde jag inte, hon är de, men ja.. Jag har känt henne i snart tolv år och vi lärde känna varandra genom att jag bodde varannan helg hos min pappa som råkade bo i samma hus som kära Alma. Igenom det har hon varit en stor del av min barndom, varannan fredag knackade jag alltd på hennes dörr och frågade om det gick att leka. Vi brukade leka skola, låtsas att vi hade osynliga hästar, klättra över gårdsmurar eller lyssna på musik från musikalen Hair.
Eftersom vi känt varandra så länge så känner vi varandra utan och innan, vi behöver liksom inte förklara massa krussiduller så fort det är något, utan fattar oftast vad den andra syftar på vilket jag tycker är grymt skönt.
Under sommaren -09 kom vi varandra otroligt mycket närmare, dock finns det ju alltid up and downs och under en liten tid var vi rädda att förlora kontakten vi hade, dock fixade det sig väldigt bra och nu träffas vi alltid minst en gång i veckan och bara snackar ut och chillar med tända ljus och något gott att äta.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag och Alma kommer vara lifetime friends, och jag kan nästan garantera att det faktiskt kommer bli så. Jag älskar dig, min allra bästa vän.

Alma i allra högaste person

Bilder på mig o henne :) <3