Födelsedag!

Igår var det min födelsedag. 20 år har jag vandrat på denna jord. Fantastiskt!
 
Men nej, jag gick inte in på systemet. Dels för att min kyl är proppfull av alkoholhaltiga drycker av alla slag sedan min födelsedagsfest, men också för att jag är lite rädd. Systembolaget är inte till för mig. Det känns fortfarande väldigt förbjudet och framförallt vuxen att gå in bland alla dom där hyllorna av sprit. Men dom har sagt att man vänjer sig, och det är självklart sant. 
 
En annan helkass sak med att fylla 20 är att jag numera får betala typ dubbelt i kollektivtrafiken. Fuck vad dyrt det är med tåget mellan Malmö och Helsingborg när man är vuxen. Kommer ju fastna i denna stad för evigt nu. 
 
Igår blev jag överraskad av familjen med mat och bowling. Jätte skoj! Här har ni lite bilder (av högsta kvalité)!
 
 
 

badrumshylla status

Här har vi just nu en väldigt oredigerad och snabbt tagen bild av min badrumshylla. Som ni ser är det en stor mängd gott och blandat. En del saker som jag fått, andra som mest har stått o samlat damm över åren och så några som jag köpt nyligen. Denna hylla ska alltså bli så miljövänlig och naturlig som möjligt innan nästa år är slut. 

Låt granskningen börja. 

Nytt projekt!

Ett nytt intresse börjar så smått gro i mig, något jag hade tänkt bygga ett helt nyårslöfte kring inför den kommande framtiden. 
 
Jag vill verkligen börja leva mer miljövänligt. Små steg så som minst två vegetariska dagar i veckan, läsa på mer om hud- och hårvårdsprodukter och mer svenskproducerad mat får bli början. Jag önskar jag kunde satsa på kläder med, men för att vara helt ärlig räcker inte min budget till för kläder som inte har producerats under mer eller mindre hemska förhållanden. Jag är medveten om det, men får nöja mig med de små sakerna sålänge.
 
Till att börja med tänkte jag hitta enbart naturvänliga alternativ till badrumsskåpet. Jag har extremt torr hud över vinterhalvåret och är därför i stort behov av hudvårdsprodukter. Mitt mål är helt enkelt att köpa produkter som dels är bäst för mig, inte testat på djur, och av märken som gör de mesta de kan för att minska miljöpåverkan. 
 
Välkommen att följa med i mitt lilla projekt, och tipsa gärna om egna sidor eller produkter osv jag kan titta på! :)