Ett försök att ta tag i något

Har som ni kanske märkt varit lite opepp på senaste tiden. Idag la jag och stirrade på en svart tv-skärm i en timme medan huvudet vandrade iväg åt olika håll. Och så kan det vara ibland, man får lov att ligga och tycka synd om sig själv ett tag lite då och då, skillnaden är att jag verkligen alltid försöker göra något åt saken. Så efter att jag legat i min gråa tillvaro frågade jag mig själv vad jag egentligen kan påverka? Jag kom fram till att en av alla saker jag är så galet stressad över är jobbet. Det är jobbigt rent psykiskt att bara jobba på provision. Även om mina medarbetare är grymt härliga måste man ändå planera sin tid så man är på ställen där man gör mest nytta. Så nu har jag sökt jobb.Det blev totalt sex sökta jobb, men då har jag varit galet kräsen också. Fy fan för er som påstår att det inte finns några jobb idag. Ta tag i livet istället. 

Inrednings inspo, kök

Har suttit och scrollat igenom den underbara hemsidan tumblr nu ett tag, fastnade så klart på inredningstaggen. Dog lite och ville dela med, mig av några fina bilder om hur jag strävar efter att mitt eget hem ska se ut när jag väl hade tänkt att stadga mig. 
 
Nu är det ju så att jag inte egentligen gillar helvitt överhuvudtaget, så om ni istället tänker er lite slitet trägolv men samma köksbänkar, och istället för de vita kylskåpet sätter vi in ett sånthär; 
 
Plus på det så måste man ju ha en matplats, min ska ha massa olika stolar och så får de ju gärna va ganska många fina detaljer i hela köket. En gammeldags spis eller kanske en fin gammal fåtölj, ungefär såhär; 
 
Ja. Där har ni väl ungefär hur jag hade funderat kring köket hehe. Lääängtar... 
 

Jag hatar människor.

Är arg, kall och trött. Måste bara skriva av mig ett inlägg, för efter det hade jag tänkt gå till jobbet och äga skiten ur allt. Ingen jävel ska få säga nej till mig idag utan ett jääävligt bra argument. 
Gillar inte mitt jobb överhuvudtaget, alltid denna press och stress. Ingen fast lön och arga upptagna människor man måste ringa ock störa. Skulle gjort allt för ett jobb på typ ica där jag kan stå i lugn och ro och locka upp typ kattmat utan att störa någon eller själv bli störd, men ändå tjäna in mina pengar. 
Känns för övrigt som att jag kommer sluta som en crazy cat lady när jag blir gammal. Bitter, ensam och jävlig. Och jag gillar inte ens katter. Bara har ingen större lust att vara trevlig mot folk som inte är trevliga mot mig, och känner inte för att röra mig ut ur min säng överhuvudtaget med denna eviga blåst i kombination med regn. 
 
Finns galet mycket mer att klaga på idag, men känner att det får räcka med en enda mening som förklarar hela situationen just nu; Jag hatar människor. Så. Där fick ni. Människor är själviska, rädda för konflikter och allmänt idiotiska. Fan vad jag hatar er allihopa.