bakabaka liten kaka

Nu ska jag och min kära likt gamla 40-åringar bjuda in våra föräldrar på lite fika och sånt mys, vi ska baka en paj och en kladdkaka men de e inga problem för vi är ju bäst :D
taggar som tusan inför imorrn, hur ska ni fira att våren äntligen är här?

Såhär ser vi ut för tillfället

Catfight

Happ, ny dag och lika mycket sol idag. Dock va jag på god väg att blåsa bort på hemvägen..
Dock ska ju sommaren försvinna nu till valborg, bara 10-15 grader.. Haha gud vad vi har blivit bortskämda, för en månad sen skulle vi jublat åt alla grader över typ 5. Men ja, vad ska man göra. Tänker i allafall bjuda er på en liten film, jag kan ju berätta att jag typ skrattade rakt ut. Trots att jag hatar at skratta när jag sitter ensam framför datorn. Känner mig helt misslyckad och ensam då haha, men enjoy!

Spel o kärlek. Man kan ha tur i båda

Oj gud, nu är mina 30 dagar slut.. Haha ja, och sista inlägget får bli som det blev, Jag kom faktiskt inte på något alls som jag kände att ni skulle varit intresserade av att veta, om ni kommer på något jag kan skriva om eller något ni vill veta så kommentera så kan jag säkert fixa ett inlägg med det! Så nu ska jag komma på själv vad jag ska skriva varje dag och fortfarande hålla det intressant hehe.. Utmaning, jajamen. Men idag kan ni väl få veta att jag och min kära pojkvän ska fira 7 månader tillsammans med maaassa mys hos honom hela kvällen.
För tillfället nördar jag sönder tetris och ett nytt spel som heter paradise island. Ganska drygt efter ett tag, men har man inget bättre för sig så får de ju va som det är.

Klicka på bilden för att prova spelet