Ärr

Alla har vi dom, finns det någon människa över tio år i hela världen utan ett ärr? Om inte på utsidan av kroppen så på insidan. Vad har just du för ärr? Kolla på något av dina egna, ellerhur kommer du ihåg exakt vad som hände? Ellerhur kommer du ihåg hur ont det gjorde? Hur långt tid det tog innan såret försvann och hur märket fortfarande sitter kvar än idag. Det fungerar på samma sätt inom dig. Du har dina ärr, dina händelser som du aldrig någionsin glömmer. Hur du än vill ha det ogjort finns ärret där och påminner dig om vad som hände och hur ont det gjorde. tillslut lär man sig bara leva med det, hoppas att ingen ser ärret och hoppas ingen frågar vad som hände och hur ont det gjorde.

scars- Papa Roach ♥

http://www.youtube.com/watch?v=60YkPPyKjE8

Nytt utséende

Jaa, som alla kanske ser har jag suttit o försökt fixa lite, men känns lite väl mörkt kanske? Ja, de får iaf va så ett tag tills jag kommer på hur jag vill ha de här ^^ Nån som har nått förslag? :) Jag är faktiskt lita kär i mina blåa länkar, dom e fiiina och jag fick slita som fan för att hitta färgkoden man skulle ändra XD Men nått förslag plz? :D <3

Tänk om man skulle kunnat vara två?

Jag kommer ihåg när man va mindre, när man kollade kollade på tecknade filmer och såg hur figurerna kunde klona sig till flera och vara på massa olika ställen samtidigt, träffa olika människor och få en massa saker gjorda. Tänk att kunna göra så, bara lek med tanken. Vart skulle du själv vilja vara då och vilka skulle du helst vilja träffa just nu utan att åka från det stället du sitter på. Tänk om man skulle kunnat få båda delarna av allt, tänk om man skulle kunna få både äta kakan och ha kvar den. Om man aldrig skulle behöva göra någon besviken för att man helt enkelt inte kunde vara där och om man skulle kunna räcka till för allt och alla. Det skulle vara så enkelt och samtidigt så är det bara så omöjligt. Att stå och ha många möjligheter är inte heller alltid så enkelt som det verkar, speciellt inte om man vill gå genom alla dörrarna. Nej, det är lite hemskt, börjar det inte bli illa när man är avensjuk på tecknade figurer och deras möjligheter? ;)