Hejsvejs Sverige!

Okej kompisar! Nu har jag nyheter så det står hett till om öronen! Det är nämligen så att jag åker utomlands imorgon! Men jag vet inte var... 
Någon gång vid lunchtid idag ringde en kompis och frågade om jag ville utomlands. Hon hade fixat ledigt så hon kunde åka på weekend men hade ingen att åka med. Jag som hade planerna på en helg i pojkvännens sommarstuga tackade först nej. Men eftersom väderrapporten visade på regn blev suget större efter att komma längre bort än en sommarstuga. 
 
Vi brainstormade lite, jag och min kompis Anna. Men innan vi hunnit boka var jag tvungen att springa till jobbet. Jag gav henne alla uppgifter hon behövde för en bokning, och så vips, lagom till mitt jobbpass var slut fick jag ett meddelande om att en resa var bokad. Men ingen stad. Bara tid för avgång och ett pris. Och så en liten bild som ledtråd. 
 
Det är så himla ovanligt för mig att bara släppa kontrollen på det här sättet! Det är nästan som att åka till flygplatsen för att bara ta första bästa flyg till varsomhelst, förutom att nu har i allafall en av oss koll på att det är ett bra ställe vi kommer till. 
Det största problemet med att resa till varsomhelst är att packa. Vad tusan ska man ha med sig? Långbyxor? Kanske. Kortbyxor? Hoppas. Tar väl med lite av varje. Och såklart mitt lilla detoxpaket. Det är lite knasigt att va spontan mitt i en detox, men jag löser det. Stay tuned! 
 
(Jag tänkte visa er bilden som jag fick i ledtråd, men jag vill inte riskera att någon förstör överraskningen. Plus att nu vet ni lika lite som mig. HAHA!)
 

Dag 2

Andra dagen på min så kallade fasta. Och gud vad jobbigt det är. Har ätit en morot och ett halvt äpple på hela dagen, energin är på noll. För tillfället har jag absolut ingen aning om varför jag utsätter mig själv för det här, speciellt inte eftersom min kära pojkvän har lagat köttfärssås och hela lägenheten doftar underbart. 
Meen... Efterson att jag redan har boxen hemma och allmänt tycker mig ha en bra självdisciplin så avslutar jag dethär nu när jag börjat. Får se om jag känner mig nått piggare eller ser resultat om några dagar, annars blir det minsann aldrig mer. Uppdatering följer imorgon, stay tuned.  

Hej detox

Hallåj kompisar. 
Idag är första dagen på min 9 dagars långa detox. Fick hem ett stort paket av mamma som innehåller det mesta jag ska äta och dricka i kommande nio dagar så som vitaminer, aloevera gel, måltidsersättningsshakes och nån liten påse med fiberpulver som man blandar i vatten. Till detta skall jag äta en nyttig måltid om dagen, åtminstone om typ två dygn... Så ja, för tillfället är jag inne på min livs första fasta. Vi får väl se hur det slår ut på humöret hehe. 
 
Och så kommer då fråga... "Men Lallehhhh, varför håller du på med sånt trams?"
Jo, som några av er kanske minns så har jag ett litet nyårslöfte att komma i ordentlig form under detta året, och efter att ha känt mig lite off de senaste veckorna samt stannat lite i min utveckling så så tänkte jag snarare varför inte? Om detta är vad som behövs för att hålla mig motiverad fem månader in i mitt mest hälsosamma år någonsin, så köör! 
Så det gjorde jag. Nu kör jag, och så får vi se hur det går. Helt enkelt!