livet o sånt

Hej kompisar. Ville flåsa som en hund på dagens konditionspass. Ganska pinsamt med tanke på att det handlade om mestadels jogging... 
MEN! Jag har inte gått en enda dag på 1,5 vecka utan träningsvärk. Om det inte är i benen är de axlarna, om inte dom så armarna. Bra, tycker vissa. Riktigt jävla jobbigt och stelt tycker jag. 
Har iallafall avgett ett löfte till mig själv. Det ska aldrig gå mer än en dag mellan träningspassen. Träning av någon form varannan dag från och med nu alltså. Tagga. 
 
Är för övrigt taggad på en annan sak. Ny mobil. Och eftersom att Samsung s5 visades upp igår dreglar jag såklart efter den. 
 
Så en bild säger 2 (1000) ord. Flås och dregel. Hej. 
 

kunskaap

Sitter för tillfället och  pluggar samtidigt som att green dat spelar på i mina högtalare. Snacka om nostalgi. 
Jag har ju dock ingen skola att gå till, men för att ändå försöka hålla mina små läro-celler i kondition är dagens ämne helt enkelt gymövningar. (Fatta ni, kondition-gym. Jag är hilarious.)  
Nä men allvar, jag har tänkt ta livet seriöst och sånt. Tänkte lära mig om vad man faktiskt gör på gymmet, så kanske jag någon gång faktiskt får ordentligt med resultat. Om inte annat har jag ju iallafall lärt mig något. 
Jag skulle lätt läst en kvällskurs i språk eller något annat om de bara inte vore för att de kostade massa pengar... Kunskap finns ju bekvämt via Internet idag, så man blir snål vid tanken att spendera pengar på en lärare. Meeeeen jag tränar iallafall tankeknölarna. Hurra för mig. 
 
 

Smått livsångest

Det finns en inneboende längtan i mig. Jag vill ut, iväg, bort. Inte för att fly, utan för att leva. Meningen med livet är att upptäcka vad livet har att erbjuda. För att upptäcka det måste du ha sett världen. Du måste ha perspektiv på saker, träffat människor och satt dig in i deras situation, lyssnat på deras. berättelser. Jag tror innerligt på att det gör oss till lyckligare människor. 
Det inrutade livet med studier, ett fast arbete och så småningom en pension gör mig livrädd att jag inte kommer hinna med alltihop. Hur ska man hinna leva och bygga en stabil vardag samtidigt? Helt plötsligt känns livet på tok för kort. Helt plötsligt känner jag mig gammal. Det finns val som redan är gjorda, som har påverkat min nutid och aldrig kan göras om. 
Jag vill göra allt. Se allt. Uppleva allt. 
Shit pomfritt, de gäller fan att börja planera redan nu.