Boyfriend :D

Jag o boyfriend sitter och roar oss framför datorn. Han visade mig precis den häftigaste saken ever. Man kan spela in filmer på min macdator! Liksom o.m.g! Amazing! Men ja, så nu har vi helt enkelt uttnyttjat de och han passade på att sjunga 'vår' låt. Gud, jag älskar att vi är så grymt töntiga..
Men nu blev de feta problem med de o det suger så ännu en gång får ni vänta ett litet tag. Lovar dock att de kommer snart. Yesbox!

jahapp, lite sådär festprat

Fest igår.. Japp, ja må säga att vi är ganska bra på att röja. Fina saker där med banan-krig, ascoola danser, banana-split och folk som kröp genom fönstrena. Tänkte mest bjuda på lite bilder från kvällen, men min kamera bestämde sig för att strejka ett tag, så de får vänta lite.
hur kan de dessutom komma sig att det är mer partyfolk ute på landsbygden? Är det någon typ av cityskada att man ska sitta lugnt och sansat, dricka sina alkoholiserade drycker och invänta fyllan för att sedan bara kunna sitta där och leta efter någon att strula upp eller möjligtvis skryta med hur många man har strulat upp innan den festen? Ute på landet kör vi så de ryker från början, man är inte rädd att göra bort sig. Det är så de ska va!

Dom där frysta sakerna du vet

Idag snöade det. Japp det snöade. På rikitgt. Det är helt sant.
Och jag tyckte att jag borde berätta det för er. För det är sånt svenskar gör, liksom berättar för varandra om det regnar, snöar eller är kallt. För nu för tiden är man tydligen inte uppmärksam nog för att ens märka av sådant själv.
Vi behandlas lite som småbarn av varandra om man tänker efter, och ordet som vi placerar dessa beteenden under är att vara vänlig. Men det är ju också ganska logiskt, jag menar, vi är ju vänliga mot småbarn och den där längtan efter att gå tillbaka tills när man var liten gnager alltid någon gång hos oss alla. Så ja, det är klart att man ska förklara det för varandra. "Detta kallas snö lilla vän, det är det som kommer från himmeln när det är kallt."


Underbara isaberg med gänget från gamla klassen, wonderbart!