Perioder

Såatteh. Ni männsikor därute har kanske märkt att jag är en människa som går väldigt mycket i perioder. Mitt humör går i perioder, men stil går i perioder, vad jag lyssnar på perioder och vad jag gillar att sysselsätta mig med går i perioder. Detta kan göra att jag uppfattas som en ganska förvirrande människa. Jag uppfattar mig själv iallafall som ganska förvirrad.
Men strunt i det. Ville bara visa en artist som speciellt är en sån där jag lyssnar extremt mycket på i perioder och sen helt plötsligt inget alls. Den första kändisen jag blev sådär småkär i nivet. 
Han heter i allafall Christofer Drew och går under artistnamnet never shout never. Tänkte mest visa er en av hans sjukt bra videos. 
 
 
 
 
Okej det blev två, för denna är sjukligt söt med. Yesbox. take a look. 
 
 

-text-

En gestalt ligger i ett kar, täckt av vatten. Andas inte och rör inte en min. Njuter av lugnet som visas utåt. För ytan är spegelblank. Ingenstans kan man se en detalj som avslöjar det kaos dom råder under ytan. Virvlar som strömmar åt olika håll och vatten som forsar in luftrören för att så småningom ta död på sitt byte. Trots att vatten borde vara så genomskinligt ser ingen. Ingen ser trots att de borde, för ingen vill någonsin sträcka ner sin hand för att störa den lugna ytan. Detta trots att man egentligen vet att gestalten snart har mist sitt liv. Så gestalten ligger ensam kvar i sitt kar. Världen har vänt bort sitt ansikte för att sedan kunna skylla på den lugna ytan. En sista ryckning som har orsakats av vattnets intrång, sen inget mer.

Botmedel

Igår vart jag depp. Men som vanligt bestämmer jag mig också för att ta tag i situationen. Jag gjorde precis som jag berättade var säkrast, jag låste in mig på rummet, tände några ljus och va där i min lilla bubbla. 
Och så va det de här med att ta tag i situationen. Ja, asså jag tänkte att om jag är deppig och känner mig stressad eftersom att jag jobbar så mycket så kanske det är lika bra att göra av med en del av pengarna som jag faktiskt tjänar. Jag köpte helt enkelt ett par nya skor för att få livet att kännas lite bättre. Så va det med den saken och nu är älsklingarna hos mig om 30 dagar.