Jag finns.

Hej kompisar. 
Jag har inte skrivit på några dagar, det är för att jag inte haft något vettigt att säga, hlt enkelt. "om man inte har något bra att säga kan man lika gärna vara tyst" brukar en vis peron i min närhet säga haha. Kanske något jag borde anamma mer än jag gör i dagsläget. 
Jag är trött, seg och ledsen. Av ingen speciell anledning. Kanske för att det regnar, kanske för att det ligger för mycket disk i vasken. Vem vet? 
Tänkte mest säga att jag lever. 

Njuter

Det ser ut som att någon har målat med pastellfärg över hela himlen. Jag sitter på tåget och kommer på mig själv med att njuta.
Under en så stor del av mitt liv har jag pendlat. Minst en gång varannan vecka mellan mamma och pappa, och ibland varenda dag mellan bostaden i Malmö och skolan i Ängelholm.
Och nu när jag sitter här på tåget som jag helt frivilligt åkte för att spendera några timmar med min pojkvän så njuter jag. Med skön musik i öronen, den målade himlen och i ett lugn som bara det familjära pendlandet kan ge mig.

Min fantastiska dag!

Heeejheeej bloggen! 
ÅÅÅÅH guuuuud vilken underbar dag jag har haft. Shoppat nya gucci skor och en pradaväska. Såååååå fiiiinaa.
 
Okej, skoja. 
Hej. 
Idag har jag varit hemma för andra dagen i rad. Går magsjuka i svängarna, just sayin. 
Så. Dagen har spenderats med ohälsosamma mängde The sims tre. Och då tänker ni ganska mycket, men det är mer än så. Det är det enda jag gjort idag. Jag har ätit framför datorn, gått på toa medan mina kära gubbar varit på jobbet och so on. Då bör det tillläggas att jag vanligtvis har koncentrationsproblem. Men idag har jag varit helt väck. Ganska skämmigt när man tänker på det. 
Tillsammans med spelet har alla vettiga tankar spolats ur mitt huvud, och ett mer givande inlägg än såhär får ni inte. 
 
Inte ens en bildjävel tänker jag bjuda på. Ha.