Doppa ansiktet i ett träsk

Min kamera fuckar sig så ni kommer inte få njuta av några bilder av mig och kära Alma i leriga ansiktsmasker tills den har bestämt sig för att funka igen.. Men anyways så hade då jag och bästavän hemmaspa igår, pratade om massor, skrubbade fötterna, tog hand om håret allmänt pysslade om oss i enbart stearinljusens sken med najs musik i bakgrunden. Ganska jätte underbart! Men håll ut så får ni lite bilder att skratta åt inom kort också :)

Du ska inte tro de blir sommar om inte nån sätter fart

Idag skriker jag fuck you och räcker fingret till himlen för denna dag ska jag bojkotta vintern och gå ut med mina håligaste och oxå ett av mina snyggaste par baggy jeans. Tänkte lite så att om jag börjar klä mig lite vårigare så börjar alla andra runtomkring mig också det, sen rätt vad det är så kommer värmen av sig själv. Hur smart är inte jag?
Och dessutom vill jag bara allmänt så säga att jag och min kära pojkvän har överlevt fyra månader tillsammans idag, underbart. Så ikväll är de bara massa mys som gäller, de e väl dock det enda positiva med vintern.. man har en ursäkt för att bara sitta inne o mysa hela dagarna!
En allmän låt att bara mysa sönder till tänkte jag bjuda på idag då jajamen men nu går de inte för youtube har bestämt sig för att byta koderna för att få in låtar i blogginlägg.. men ja, ni kan ju kanske söka på den själv eller nått, bara ett tips :)
Lucky- Jason Mraz & Colbie Caillat

Fjortisinlägg

Tyckte att de skulle va lite sådär dags för ett nytt inlägg nu typ, dock har jag absolut inget alls att skriva så de får bli ett sånthär fjortis inlägg. Typ hejhej bloggen, idag vakna jag klockan tio, nu har jag chillat i lite mer än en timme och fixat mig lite inför skoldagen. Efter skolan ska jag hänga med Elliot och kanske baka. Får se om boyfriend hänger med eller om han fortfarande är sjuk. Aja, vi hörs pusspuss bloggen!


man får lov att va lite mongo när man har tråkigt okej?

de finns dock ingen gräns på hur ful man kan bli på bilder :D


Rock on motherfuckers o ha en underbar dag!