Tredje dagen eller nagot?

Hej, forlat for att jag inte har skrivit, jag har kommit till min morfar nu, och an salange har jag inte uppkoppling pa min dator till internet. Jag tror nog de skulle forsoka fixa det, men det ar lite svart med konversationerna har borta. De forstar knappt engelska och jag kan knappast kroatiska. Jag har dock skrivit inlagg som ligger sparade pa min dator som antagligen kommer komma upp om jag nu far anslutning nagon gang.
Anyway, jag kan nagra kroatiska ord och typ halsningsfraser och sa, jag lar mig faktiskt ganska snabbt. Jag har dessutom traffat tva grannkillar som ar tva ar yngre an mig, mer om dom kommer det sa fort jag kan lagga in mina andra inlagg.
Jag har det i alla fall helt awesome har borta, solen skiner mer och mer for varenda dag kanns det som!
Hoppas ni har fint vader hemma med sa ni i alla fall har en liten chans att sola ikapp med mig. ;)

Kroatien, i'm back

Jag skrev ett inlägg vid sex imorse på flygplatsen, men av någon anledning så bara helt random försvann det tillsammans med internetanslutningen och återfanns aldrig. Anyway så har vi varit på resande fot i över tio timmar totalt inatt så vi var en aning trötta när vi kom fram.
Jag har för övrigt plockat upp en liiiten aning kroatiska, och dået är bara på några trötta timmar under eftermiddagen. Förhoppningsvis kommer jag faktiskt kunna förstå språket någorlunda efetr dessa veckorna.
Jag har inte heller kommit till min morfar än, jag kände mest för att vila o kände inte alls för att droppas helt ensam hos folk jag inte kunde förstå. Men imorgon smäller det! Då ska jag träffa min lilla deda igen.

Midsommar!

Sååå, idag va de midsommar.
Jag är ganska trött på de där typiska bordet som man äter vid alla korkade högtider med sill, ägg, potatis, köttbullar och prinskorvar. Som tur är så ska vi äta grillat!
Jag har dock ingen aning om vad jag skulle ha på mig idag, så de blir de gamla vanliga med baggybyxor o vanligt linne, dock har jag ett litet halsband oxå och flätor. Herregud ja, intresseklubben antecknar varenda ord :D
Men de bästa med att ha blogg är att man kan skriva vad som helst och låtsas som hela världen bryr sig som fan.

I allafall drar jag vidare senare till lilla mårten morot och träffar en massa saknat folk, kommer bli ett grymt röj!
Hur ska ni fira er midsommar?

Har dessutom kommit på att jag inte lagt in en bild på länge, så de får bli en söt på mig och my från när jag färgade håret. Jagvet, jag har en fin påse på huvudet.