Just dance

Gårdagen börjades med att dra in till hbg o prova på lite danser, skrev in mig i en kurs för hiphop och är verkligen pepp på att sattsa på att bli bra. Efter det var det direkt hem och städa det sista, sen drog filmkvällen igång och folk trilla in. Det blev pizza, godis, chips och annat överdrivet onyttigt. Filmerna rullade en efter en men jag somna lite då och då, folket gjorde dock sitt bästa för att hålla mig vaken. Dom flesta somna dock vid typ halv sex, utom tim som var uppe som ett litet spöke o plågade marcus. Idag har vi bara legat o degat på soffan, man känner sig lagom ofräsh men sånt är livet. :D

Nu blire uppdatering!

Så, nu hade jag tänkt börja fokusera på bloggen på riktigt, har kommit in i den nya skolan och trivs helt underbart! Folket är skitballa och lärarna är faktiskt bra. Tror ärligt att detta året ska bli bra och sen ska jag in på vilken linje jag än vill! Jag har nu iallafall överlevt första veckan, men dom första dagarna var jag blygare än vad jag har varit på flera år. Über glad att jag dock nu har börjat socialisera mig lite. Haha. Idag kommer Alma bby till mig iaf, längtar som f*n! Ska bli skönt att träffas och snacka lite igen, känns som det var mega längesen vi träffades fast det bara va förra helgen! Men nu hade jag tänk städa i källaren lite, ha de bra! (:

Bob hund!

Upptäckte för första gången Bob Hund igår, aldrig hört dom innan men så igår så skulle massor av kompisarna kolla på dom så vi hängde med, o gud va kul vi hade! haha lätt den roligaste konserten jag har varit på, vakterrna delade ut vatten muggar som folk slängde på varandra till höger och vänster, och uppe på scenen stod en liten gubbe med gigantiskt mustach och en maskerad snubbe som klättrade överallt och slängde stativ överallt, dessa var oxå då kallade Bob hund. Efteråt gick jag och alma och träffade några folk, och vi va helt crazy, märkte själv hur vi skrek, men kunde inte sluta. Verkligen ett lyckat slut på en lite sådär dag!