Feel good

Ibland e de skönt att bara höra det från någon annan istället för att behöva intala sig själv det hela tiden, Jag är bra, jag duger. Just de som har skrivit låtarna känner ju inte mig, men de tar intiativet, det sjukt fina intiativet att säga det till någon annan, att de är bra och duger. Enjoy and feel so good about yourself!

Fuckin perfect- PinkFirework - Boyce Avenue (feat. David Choi)


Perfect for me - Ron pope

ful jul

Elliot tvingade ut mig en runda på stan för en lite sen lunch idag. Och jag fick en liten klump i magen, julpynten är redan uppe på malmös gågata. När man tittar upp mellan husen där man står finns det redan ljusslingor som hänger ner och ger den där juliga känslan. Jag har aldrig varit speciellt glad för julen, känns lite överdrivet med allt det där att man ska vara så snäll och vänlig. Dessutom hatar jag julmust och pepparkakor, och man går upp så galet mycket i vikt. Jag tycker det är tillräckligt med fördelsedag en gång om året där man får lite firande och presenter. Uppskattning för varandra borde man visa varenda dag.

Därför tänker jag denna dag bjuda på värme, sommar, glass och stockholm i en enda bild.

Myyyyys

Jag har inget vikitgt alls att säga idag, jag har sovit bort halva dagen trots att jag sov hela natten oxå, dvs jag och min kärlek somna vid två igår natt, vakna vid elva, åt frukost och titta på ett avsnitt debatt sedan gick vi o la oss till tre igen. Galet. Känns som lite slöseri men ändå inte, få saker är så mysiga som att ligga och bli omhållen när man sover. Sen blev det att laga middag, sjukt mysigt och sedan bara massa mer mys. Mysigt! Haha, usch jag är så kär. Ni får lite mysmusik att mysa till ni med där hemma!

David Choi- Enjoy the view (ursäkta den fula rösten i in-och utro)