Brrr

Usch, det börjar verkligen bli kallt nu. Löven på träden har tydligt skiftat färg och när jag skulle till skolan imorse låg termometern på runt 2 grader! Jag hatar höst, verkligen. För rätt vad det är så kommer det regn och sen blåser det inprincip alltid halv storm.
Det positiva med höst och vinter är väl att man får mer tid till inomhus sysselsättningar, tillexempel som att blogga! Även om skolan tar upp extremt mycket av min tid. Jag ska bara sitta o mysa i helgen också, på lördag blir det förhoppningsvis en riktig myskväll hos Emma med middag, film och massa snack. <3

Le

När man kommer på sig själv med att le, bara sitta där och le medan man tänker tillbaka på saker som hänt, gamla minnen och hur mkt man faktiskt har hunnit va med om fast man är så ung, det är en härlig känsla. En underskattad känsla, som man faktiskt sällan tänker på att man upplever. Som man borde uppleva lite oftare. Som man borde tänka tillbaka på i dom svåra stunderna. På hur mycket mer man att uppleva, för att sedan kunna komma på sig själv med att le, om och om igen.