Nobodies

Well som ni ser är inte uppdateringen helt på topp, men antar att det kommer snart igen. Har bara så galet mycket annat på mina axlar för tillfället och har ingen riktig inspiration kring vad jag ska skriva om. Har ju ändå försökt gå ifrån de där vanliga "det här har jag gjort idag och alla bryr sig verkligen om vad jag drack till lunch"-inläggen. Sjukt trött på dem, och med tanke på att jag surfar runt ganska mycket på olika bloggar så vet jag vad jag pratar om. Man kan inte ens förstå omfattningen av hur många små nobodies som veeerkligen tror att det ska finnas över 100 pers som vill läsa om vad man gör varje dag. Då får man ha ett gaaaalet coolt liv eller va känd, så är de bara. Annars får man hitta en egen liten inrikting. Vet väl inte helt vad min är, bara lite åsikter hit och dit men det verkar nöja några stycken iaf? Take care!
Så.. min åsikt idag? Simply att denna låten rules!
Good life- One republic

God morgon

Sitter och chillar efter en allmänt jätte najs helg. Som tur är är den dock inte slut än! Skolan börjar i och för sig inte förrän två imorn heller så jag tar ett chillpill och slänger mig på soffan ett tag till.
Blir sjukt irriterad på att flygbiljetter ändrar i pris hela jävla tiden och att det alltid ska bli massa skit när man ska beställa massa saker över nätet. Tycker om de gamla goda tiderna när man ringde om man behövde prata med någon, gick till affären om man behövde kläder och gick till speciella resebyråer med lågprisflyg för bästa pris på flyg som dessutom på den tiden va typ billig.

Morgon(Middag)hälsning från valpen och mig

Stiiiiiil

Det är fredagfredagfredag och jag är kär! Lalala. Har en 16 månadsdag att fira med den, för mig, vackraste personen i hela världen och de kommer bli galet mysigt! Hoppas ni får en grym fredag!
Njut av ännu lite mer stilinspiration som utlovat!