Ön va skön

Har varit en helg på ven med Emelie och andra som också har eller ska konfirmera sig. :) Nu kommer en bildbomb från de.
Enjoy!

-Ja, det var kallt. Därför sat jag vid sidan och tittade på..

-Jag hittade en fotomate, shit va vi nörda bilder!

- vi va några stycken som cykla dåja

-Andra rundan dom dumma knassakerna va i..


-Tack för helgen allesammans!

Btw så tyckte Emelie att jag skulle erätta att jag va hos henne för första gången i mitt liv förra gången, de va jätte mysigt och jag träffade hennes underbara pojkvän. So happy for you baby!

Lillebror..?Jag ber till gud att han lär sig hanskas med rösten efter målbrottet med, shit vilken talang han har! Varför fick inte jag en lillebror som honom..?

KlumpeDUNS

What's the point - JohnossiAsså.. vad ska man säga? Igår.. Jag va på födelsedags fest hos en kompis som renoverar lite i sitt hus. Där fanns det en bro som låg över takbjälkarna, jag bestämde mig självklart för att gå över den och kolla genom fönstret på sndra sidan. Det var ju sååå coolt att det fanns ett annat fönster inomhus liksom.. Så jag gick över där, sen plötsligt känner jag hur bron bara försvinner under fötterna på mig och i nästa sekund ramlar jag med huvudet rakt ner i stengolvet på våningen under. Ja, jag må då säga att jag är smidig. Dock hade jag lite tur, en kille på festen räddade bron (istället för mig.. Hmm, jävla gentleman asså..) så den hamna inte över mig.

Senare, när jag hade gått och lagt mig så ramlade jag ur sängen oxå i min sovsäck, så jag låg där och splattrade som en korv..

Men asså ja, jag bjöd iaf dom flesta på ett gott skratt (Y)