Woho!

Woho! Klarade faktiskt av mitt prov idag! Gick dock hem från skolan direkt efter provet. Bara jag som tycker att det är liksom pinsamt att va förkyld? Man snorar som fan, nyser när det är meningen att de ska va tyst och får folk att bli bacillrädda av hostan man har. Nu ska jag fortsätta kurera mig litetill, satsar på att va helt back on track imorn. Haha, får se hur de går men man måste ju för tusan va positiv!

Min näsa dödar mig och täpper till viktiga kontaktlinjer i hjärnan. Känner mig allmänt trög(are) alltså. Tyckte därför bilden passa. Jag ser ju så intelligent ut..

Sjuk 2

Det är tur att jag ändå vanligtvis har en skola att gå till. Inte för att jag gillar stället, tvärtom, jag är superskoltrött, men det är ändå ett ställe att gå till om dagarna. Den dagen jag är arbetslös och måste vara hemma på detta viset varendaste dag kommer bli min undergång för fy vad jag är uttråkad! Om det inte skulle varit för min sjuka huvudvärk och allt annat som har med förkylningen o göra (Läs: snor, slem och hosta) så skulle jag svingat runt mig själv mellan takbjälkarna i storarummet. Jag är inte den typen som pallar ligga på soffan eller sitta hela dagen framför datorn och glo. Men nu är jag ju sjuk.. så What to do?

Sticka tll stranden en runda och kasta stenar o promenera? Nää. Just de. Jag är ju sjuk. Fan vad jag tycker synd om mig själv!

Sjuk 2

Suck. Sjuk idag igen. Det värsta är nog att jag inte har feber, och om jag inte har feber så känns det typ som att alla tror att jag bara fejkar sjukdom... Men huvudet spränger och näsan slutar aldrig rinna. Förkylningar är nog det ofräschaste som finns. För om man tänker efter så är väl typ all den där slemmen man har i halsen snor? Eller? Sjukt nasty..