take a risk

Just nu känns de som jag låter de mesta bara falla på plats efetr ett tag. Hoppas på det bästa, men förväntar det värsta. För att vara förberedd liksom. Kanske blir allt bra tillslut, mest troligt kommer det alltid vara något fel. Det finns någonting i alla som aldrig lämnar dom ifred, som alltid kommer finnas där och gnaga. Längtan, ånger, sorg, saknad.
   Kommit på ett motto. Ganska töntigt, men vem fan bryr sig. Även jag måste få va lite töntig ibland.
- Livet är till för att överleva, inte undvika döden.


The quiet things noe one ever knows - Brand new

Duracell kanin?

Jag skulle velat vara en såndär duracell kanin, med batterier som bara går och går. Sova är överskattat, dock kan det vara ganska mysigt att ligga där nerbäddad så ungefär 3 timmars sömn om dygnet skulle blivit lagom. De 9 man egentligen ska sova är väl lite att ta i? Något som också är extremt överskattat är de skånska vintrarna. Visst, det har varit jättekul med så mycket snö, men nu har det börjat smälta, och det blir slask. Slask som faan..  Så nu har jag varit och handlat rökelser, krypit ner i mitt haövstädade rum som nu har börjat dofta vanilj och satt mig framför datorn för att skriva lite. Om en timme ska jag träffa My och Pontus, får se vad vi hittar på. 
   Jag har också bestämt mig för att från och med detta inlägget lägga in en låt per inlägg med kategorien "vardagens allmänhet". Litegrann för att ni ska få en uppfattning om vad jag lyssnar på och för att visa er vilket humör min dag mestdels gått i. Vet inte riktigt hur uppskattat detta kommer bli, men vi får se om jag får några reaktioner. Ni som lyssnar kommer säkert bli en aning förvånade över hur blandad min musikstil är, men jag hoppas att ni själva kanske hittar en låt som ni gillar och börjar lyssna på! :)


In the colours - Ben Harper

Boys Boys Boys

Japp, tre glana dagar avklarade, jag är levandeoch nu sitter jag hemma med mitt täcke virat omkring mig. Min träningsverk är extrem, jag kommer antagligen inte kunna gå imorgon, men vem bryr sig? Kul hade jag! Speciellt nu sista dagen när man vågade lite mer, tredje gången nånsin jag åkte skidor och jag gav mig ut i båda svart backe och i off pist. I off pisten skulle jag dock brytit båda mina ben om mina skidor inte skulle släppt i en av gångerna och jag ramlade rätt rejält, men snön va där och tog emot mig.
Här kommer lite bilder:


Hela gänget, första kvällen med god mat (:


Jag har aldrig sett så mycket snö i hela mitt liv innan, man kunde typ simma i det. Daniel tyckte det va lite kallt..


Oscar kände sig lite nog lite cool tror jag


Medan Mårten och Simon tryckte ner stackars Samuel i snön, titta noga så ser man näsan sticka upp. Stackars pojke.


Simon va lika glad för det.


Det blev ganska mycket pokerspelande, jag höll mig dock utanför då jag bara går på känsla när jag spelar, jag brukar vara först ut...


Av någon anledning var det extremt populärt att springa runt utan tröjor, gör killar alltid så? (Btw så använder bara samuel gitarren för att skymma sig, han kan inte spela det minsta. Säger vi..)


Faktiskt så var det mestdels superfint väder med sol och sånt, eller också så snöade det. Riktig vinter ftw! Skånevintrar borde portförbjudas.


Några stycken kände för att hänge med mig ut en runda i skogen.


Fyra små pojkar och en Lalleh vilsna i skogen.


Fast de blev galna och började hoppa runder med huvet först i snön.


Galna idéer får galna resultat.


Gulligt nyvakna pojkar.


Mårten tröttna på min kamera.

Den bilder får avsluta detta inlägget, glömde ta en bild med allihopa på så ni får inte se mig. Ändå inget att se, sminkade inte mig på tre dygn och gjorde knappt nånting med håret. Galet.