Måndag

sitter med en lilla my i mumindalen knoffs mitt på huvudet, har en veteudde på magen i hopp om att den ska dämpa knipandet som har uppstått där, ingen framgång hittills, samtodigt som jag försöker plugga övergödning. Jag vet inte om den finns något som är tråkigare än övergödning, alger alger alger... Härlig måndag det hära!

Favorit i repris, har lite fotosug faktiskt.. Men noll insperation ;(

Hårmodell o sånt där lov

Gud, tiden bara flyter förbi och inte hinner jag med att blogga det minsta heller, fy skäms på mig.. Hittills har jag haft ett mer eller mindre underbart lov, men jag har en huvudvärk som har bankat sig in i mitt huvud för den tredje dagen i rad idag. Det är väl inte sådär jätte skoj, men man får försöka dra sig ut ändå :)
På Tisdag ska jag vara hårmodell, det är bara jättejätte läskigt. Jag kommer typ ge över min kropp och själ till en frisör. Hehe kanske lite att överdriva, men ellerhur är det så att ens hår betyder lite mer än vad man tror? Det utstålar ju ändå litegrann vad man är för person. Aja, hoppas solen lyser med er genom molnen :)

"De kanske klipper av allt det här :o"

Lov och sånt

Det snöar ute.
Tänkte bara att alla skulle få reda på det och att det gör mig fett opepp. Japp, klagaklaga. Jag är sjukligt seg denna dag och ska börja dra mig mot jobbet om två timmar, inte jätte tagg på de heller om jag ska vara ärlig, men när pengarna ligger på kontot kommer man inte ångra sig i hope. Hittills har jag haft ett ganska chill lov, men det är ju dock bara tidag än sålänge hehe.. Iallafall har jag feta planer inför morgondagen och det är väl dom som för tillfället får bli min motivation. Yesbox, vad gör alla ni andra där ute nu när det är lov? :)