arg.

Idag är inte min dag. Min ipod var urladdad, mina hörlurar har gått sönder och alla mina pågående spel på draw something har försvunnit. Jag vill typ strypa någon.
Ovanpå allt de här har jag upptäckt att jensen gymnasium är en rikitg jäva skitskola som inte alls tar sina elever i försthand och behandlar oss som vi vore någon typ av kunder. För kunden har alltid rätt, men samtidigt som vi har krävt skåp och visat vad vi är missnöjda med i skolan så gör de inte ett skit åt det. Dessutom har de helt onödiga lektioner där vi bara ska sitta av tiden med en okunnig vikarie om läraren är sjuk, som tex igår. När vår mattelärare råka bli sjuk på lektionen precis innan vårat stora prov. Istället för att skicka in en annan mattelärare direkt så skicka de in en tyskalärare som knappt fatta uppgifterna.
Och så har vi idag där jag blev nekad att låna en skoldator på en lektiopn där vi enbart skulle jobba med datorerna, även denna en lektion innan eximanering. Anledning? Att jag inte har lämnat in en lapp med min fula namnteckning på att jag inte ska missköta de jävla datorerna. Detta har jag inte gjort på snart två år redan, vad är problemet nu? Damp.

Katten äter musen

Igår kväll någon gång
Michel: Duu.. Du vet ju att tjejernas grej kallas mus på svenska?
Jag: Haha ja?
Michel: Men på engelska kallar de ju den för pussy.
Jag: Jo, det är sant.
Michel: Men asså pussy är katt och katten äter musen. Fast nu är det samma sak... Jag fattar inte. Varför är det så egentligen?

Life happens

Grymt härlig låt! Hittade den helt random på youtube. har glömt att tjusningen med youtube är att man klickar vidare på liknande klipp och kan upptäcka så mycket mer än på spotify där man måste veta vad man ska söka på alltid. Anyways, Have a great day och enjoy!
Brandon and leah- Life happens