Det skulle vara lätta för mig att säga att jag inte hittar hem, men det gör jag tror jag

Ingen uppdatering på hela gårdagen, ursäkta mig. Haha.
Vaknade klockan tio igår, gjorde v mig o satte mig på tåget klockan tolv mot häljarp. Träffade Andreas, har inte träffat han på typ ett år, om man inte räknar med karnevalen. Han visade mig sin by, haha känns som den är en aning större än min lilla håla.. Vi har inte ens en kiosk!
Kollade Idol på kvällen, äntligen är Erika ute! Jag har haft svårt för henne redan från början, hon har liksom ingen personlighet. Alltid snäll och trevlig, inget som gör så att man kommer ihåg henne. Om ni frågar mig så var det helt rätt!
Ikväll gäller en skräck kväll med några av dom bästa. Halloween ftw, vi ska va så mogna så vi ska ut och skrämma dom stackars små godistiggande barnen. Haha, hur ska ni spendera eran halloween? (:

I can walk on water

hallåj allihopa, en något pepp Lalleh här ja.
Har varit med min älskade Maria hela dagen, sorterat lite i min garderob och fixat lite med hennes blogg, de faila en aning. Nu har vi precis tryckt i oss vars två tacos o snart är detr utgång som gäller! Måste ju passa på att träffa folk innan lovet tar slut, herre gud vad de har gått fort!
Vad ska alla andra göra resten av lovet? :D

Rullar fram

Segaste dagen på länge.
- Eller ja, det är väl mer jag som är seg som kola. Väcktes vid 8 av mitt mobil larm, fick dra mig själv upp ur sängen och palla mig bort till kyrkan. Skulle till krematoriet idag, kolla vad som händer frånd ess att man dör tills dess att man ligger som aska i en grav. (Om man nu vill brännas.) var där mellan 9-12, sen bjöd kyrkan på pizza. Jag var inte speciellt hungrig, men gott var det!
Sen kom jag hem, satt mig vid datan, spelade lite gitarr. har börjat skriva på en ny novell, vet dock inte om den kommer bli speciellt bra. Har ingen riktig handling... Åt lite glass för att piggna till, sött ock kallt brukar väl ha den effekten? Jag somnade iaf.
Sov i en timme, sen va de upp och äta igen och självklart fanns det negerbollar liggandes som amn inte kunde låta bli att äta. Haha känns som jag behöver börja träna..