Bästa dagen

Tänkte bara skryta med typ den bästa dagen ever på jobbet. Inte för att de nödvändigtvis var den mest lärorika eller mest produktiva, men för att den va svinkul. 
 
När jag kom till jobbet började vi passet med att sjunga och äta tårta då en av eleverna fyller år. Tippen toppen säger kakmonstret inuti mig. Sedan åkte vi iväg på aktivitet. Denna gången gokart! Första gången någonsin jag gör det i hela mitt liv, och jag kan säga redan nu att det inte kommer vara den sista. Jag var lite rädd från början för det kändes som att bilen skulle typ välta i kurvorna, men sen blev jag cool och gasade helt galet. As kul. Kvällen avslutades med buffé på pizzahut och en fantastisk solnedgång. 
 
Så jag är nöjd och glad. Med all rätt. 
 
 

National Park

Igår valde vi att faktiskt göra något roligt innan jobbet började på eftermiddagen. Engadine ligger precis bredvid en av världens äldsta nationalparker men jag och Melissa har aldrig möjligheten att ta oss dit då de allra flesta intressanta saker ligger inåt parken, vilket man behöver bil för att ta sig. Igår var det dock en från jobbet som erbjudit sig att köra ut oss för att faktiskt hitta på något. Vädret var förutspått att bli toppen. Ironiskt nog regnade det en skvätt precis när vi kom dit. Men i 30 graders värme gör det inte så jätte mycket, och så fort det slutat dugga hade vi redan dykt i vattnet. Vi hoppade från en klippa (jag skrek eventuellt pyttelite) och hade det allmänt gött. 
 
Att jobbet sen på kvällen var en riktig utmaning där killarna betedde sig helt galet behöver vi inte gå närmare in på. 
 
Men så vet ni iallafall. Haj. 
 
 

Vadå åldersskillnad?

Är det inte knäppt hur man helt plötsligt inte bryr sig om åldern det minsta längre när man umgås med sina kollegor? När man kommer ut i jobblivet är det som att man stigit in i någon slags gyllene regel om att alla kan bli vänner med alla, och självklart är det en och annan aw som hjälper till med det, men sen är man liksom klar. Att umgås med någon som är 8 år äldre har tills nyligen varit helt out of the question. Men så plötsligt, eftersom att man självklart är jämlika inom jobbet och beter sig ansvarsfullt där så kan man hänga även utanför jobbet.
 
Australienare har ovanpå det en naturlig fallenhet för att vara trevliga mot precis allt som rör sig, vilket också bidrar en del såklart. Men så med detta sagt ville jag bara berätta att igår var vi på en solig marknad till och hade det gött. Detta avslutades sedan med en tvkväll hos en av våra kollegor vilket var trevligt och en omställning från vår lilla bildlåda hemma i Engadine.