Blooondie

Jahapp, jag har klarat mig igenom ännu en dag i skolan efter en tolv timmars lång sömn inatt. Sjukt najs ändå. Direkt efter det bar det direkt av hemåt för att färga mig och klippa håret, blev precis klar. Skulle mest bara bli av med utväxten och klippa bort mina slitna toppar.
Nu är de dags för att chekka av lite saker man ska ha med sig till siesta och sen är det ridning som gäller! Fullt upp jajamen, nu tutar vi o kör!
köpte även en liten välbehövlig inpackning, älska hur jag liknar en hamster på båda bilderna

Mors dag

Min pappa har fått en ny lekasak. Nu har han nog suttit på sina nyköpta elektriska trummor i snart två timmar och allt jag hör är bangbangbang. Att jag har en fruktansvärd huvudvärk gör inte saken mycket bättre. Men jag klagar ikke, nej inte en chans för nu e de happy days. Bara två dagar kvar till siesta och massa att planera. Dessutom var det morsdag idag så jag hoppas alla har varit snälla små barn och grattat modern annars får ni inga julklappar.
Jag och michel satt någon timme och kollade på hårisperation, hittade en bild som jag antagligen kommer dra nytta av i framtiden. Fett vågat, men ni som känt mig längre vet ju att jag redan haft rosa hår så varför inte. Men ärligt, vad tycker ni?

Pepp o sånt

Jag har en awesome helg framför mig. Jag ska på födelsedagsfest ikväll, imorrn träffar jag älskade Emma, sen på kvällen vill jag träffa lite underbart folk o på söndag ska jag softa järnet! Hoppas alla andra också har en överfet helg! Jag känner mig allmänt pepp på livet för tillfället, ja, ni försår, när sommaren kommer tillbaka gör även galna lilla Lalleh de! Pepp!
Förresten, ellerhur är de så sjukt mycket godare att äta ostbågar som har stått ute i typ ett dygn?

Erkänn att min t-shirt är övernajs? :D (kolla inte utväxten, jag gör nått åt den på måndag)