Vad är det som går och går?

John Mayer- Free fallin'


Imorgon är det valborg. Det innebär två saker, att från och med lördag får jag inte äta mer gidus på grund av en vadslagning, och att vi nu rullar in på månad fem. Är det bara jag som knappt har hunnit vänja mig vid att säga att vi lever 2010? Bara jag som fortfarande funderar på hur vi ska uttala sommaren-10, efetrsom det låter extremt konstigt?
Min termometer står på 22 grader och den är riktigt kvavt ute, är det redan dags för årets första åska? Är det inte den som betyder att sommaren verkligen är nära?
Nej herregud, säger jag bara. Jag hänger inte med längre.

Chubby buddy

Drängarna - Bli min fru


Alma skötte sig asbra igår, dock hade hon nån kille med typ ryck i sin dansgrupp som jag o pauline o kim inte kunde låta bli att skratta åt. En aning dåligt samvete efter de jajamen..
Håret blev jättebra! Har numera ljusbrunt hår och trivs enormt bra i det! Lovar att lägga in en bild så småningom :)
Grillkvällen blev också enormt lyckad, alla var på glatt humör. Vi tände engångsgrillar som stora turkfamiljer på en campingplats och satt o spelade gitarr till havets vågor. Lovar ut bilder på det med faktsikt!

Sov hemma hos Alma och idag hade jag faktiskt tänkt spendera lite tid med min lilla pappa, det var längesen vi hittade på något och nu nör det är 15+ ute skulle det ju vara underbart att sticka ut någonstans!
Vi ses i värmen! :)

Oboy!

Tjalala, igår va jag lite med Kim. Jag köpte äntligen min älskade skateboard! Så nu ska jag bara köpa truckar o hjul o lite sånt av en kompis sen kommer jag rulla fram.
Jag köpte oxå hårfärg, så jag ska få bort lite av mina röda toner o slänga i lite ljusa slingor. Passar bra nu till våren tycker jag, jajamen!
I kväll är det grillkväll på stranden som gäller. Innan dess ska vi kolla på när Alma dansar med sin dansgrupp mitt på stortorget. Najsnajs. Solen skiner, så nu ska jag skynda mig ut, Ha det!