Myshelg

Hejsvejs, 
inga inlägg varenda dag här inte. Men det kanske kan betyda att jag har haft annat för mig? För det har jag, hela vida helgen där jag dessutom försökt vara så lite uppkopplad som möjligt för att chilla lite extra. 
Jag har varit hos pojkvännens familj som bor med massor av familjemedlemmar ute på landet. Helgen började med inflyttningsfest nr1 för Steffs lillebror och hans tjej tillsammans med massor av vänner. Vi tog en extra lång sovmorgon på lördagen och sedan var det julpyssel för hela slanten. Massa julbak, apelsiner med nejlikor och tomtenissar av olika slag. Supermysigt! På lördagskvällen var det dags för inflyttningsfest nr2  med samma pas, men denna gången enbart familjen (när man har en syskonskara på runt 10 pers behövs det inte fler för att de ska bli party). Söndagen ägnades åt att trimma hunden lite, åka en sväng till nova lund och så småningom ta sig hemåt mot Helsingborg igen. 
 
Och idag vaknade jag sjuk. Man kan aldrig ha det bara bra...
menmen, livet leker. Vi hörs och ses. 
 
 

Ärlighet

Haj, 
igår vart jag och fika med två fina vänner. Jag åt macka och kaffe. Intressant va? Jag tänkte först ta en bild bara för att ha något att visa. Sen bestämde jag mig för att nja. Det här med kvantitet före kvalitet kan nog inte gå allt för långt. Ni skiter väl för fan i vad jag äter på min fika, ellerhur? 
 
Jag skulle istället vilja ta tillfället i akt och skriva av mig lite. Skriva lite om ärlighet. Inte den typen där man helt enkelt bara undviker att ljuga och svarar på den fråga man fått så sanningsenligt som möjligt. Utan en djupare typ av ärlighet. 
De relationer jag har haft som verkligen gått in på djupet hos mig har alltid handlat om ren ärlighet. Den ärligheten jag talar om handlar nog snarare om frågorna i sig självt, när jag tänker efter. Det handlar inte om att svara på frågor, utan istället att fråga något ärligt. Att våga fråga. Att lägga det där "non of my bussiness"-tänket åt sidan, att fråga för att man verkligen bryr sig om svaret. Våga sudda bort censuren vi alla går och bär på och lägga allt bullshit-kallprat i en låda och gräva ner skiten. Är det bara jag som tycker att det är fruktansvärt uttråkande? Om människor skulle varit mer öppna och ärliga i sättet vi kommunicera med varandra skulle kanske inte alla gå och känna sig ensamma hela jävla tiden.
Mitt största problem är att jag har skaffat mig relationer med denna typ av ärlighet kanske tre gånger i mitt liv. Det är sällan man träffar på människor som vågar ge och ta så mycket av sig själv. Och det är nog allra viktigast att man börjar göra det redan direkt. För annars sitter man fast i det där bullshit-kallpratet för evigt, och det är extremt svårt att ta sig ur det...   
 
Såå.... Syftet med detta inlägg? Nej, det är inte att få alla mina nuvarande vänner att låta så otroligt tråkiga som jag inser att jag framställer er. Däremot måste det finnas fler som jag, som mycket hellre skulle uppskattat den direkta ärligheten än de vardagliga kontakterna dag ut och dag in. En liten uppmuntring helt enkelt, våga fråga! Det värsta som kan hända är att personen framför dig bara svarar "jag vill helst inte prata om det", sen är det bara att placera sig rakt in i lådan av bullshit-kallprat igen. Men du gjorde ett försök iallafall! 

Boobs

Nu är jag fångad igen. Det skaver precis överallt. jag är fångad och håller på att kvävas, i varenda försök jag har gjort att rymma tvingas jag rakt ner igen. Det ligger en lång stålvajer längst med hela min undersida. Den skaver och gör ont. Jag förstår inte. Hur kan du inte inse att du skadar mig? du gör mig illa av att stanna här, att skavas, tryckas ner och fångas. Av att bära fel storlek på din jävla bh dag ut och dag in. Och inte gör du det bättre för min tvilling till höger som är aningens större men som tvingas befinna sig i precis samma storlek som mig. Kan vi inte bara gå hem och ta av den här nu?
- Alex bröst
 
Hej igen kompisar! 
Ska börja med att säga att ni lätt måste ha slagit årets besöksrekord igår, det vart många som va lite nyfikna på hur mitt hår blev. Kan meddela att jag än idag trivs jävligt bra. Inte så himla svårt o styla, ibland kan man ju gynnas av att se fräsch ut... 
Idag har jag varit på underklädesaffärs-invigning. Det var butiken hunkemöller som öppnade på väla. Jag har köpt en del underkläder i deras butik i Malmö, och kände mig sjukt spänd på att gå dit och skaffa mig en ny bh. Tyvärr var personalen fortfarande nybörjare och storlekarna redan utplockade, så hittade inte en bra bh ens efter att ha provat på fem stycken i olika modeller och storlekar. Det ni, killar. Sånt här är ni helt jävla skonade ifrån. Det är en hel jävla vetenskap att skaffa en bh som sitter bra för en brud som bär någonting över storlek 75B. Lägg dessutom till att bröst, precis som resten av kroppen, inte är helt symetriska. Palllaaaaaa. 
 
 
Aja, fick med mig en klänning och en älsklings julkalender från bodyshop som tröst. Livet kunde varit värre, så att säga.