Hjälp..

Usch, vet inte vart all blogginsperation tog vägen.. Har ju försökt blogga lite mer och gjort lite "finare" bild-collage, men har ingen verklig lust till att göra inläggen. Antar att det har med att jag inte får lika många kommentarer som tidigare, och det är ju en följd av att jag bloggar mycket mindre och ju mindre jag bloggar ju mer sällan klickar sig folk in här och då får jag färre besökare.. gaaaah, ond spiral som tusan. Ni få som fortfarande håller hoppet uppe om mig, vad tusan vill ni läsa egentligen?

Kommentarer:

1 Anonym:

OM du känner att du inte vill blogga, så sluta blogga. Resten är onödigt. Om du frågar läsarna vad du de vill läsa om, kommer du bara sälja ut dig. Detta är ingen marknad. Det följer inte dom reglerna. Det handlar inte om sånt.



Internet är en stor plats, allting vi vill läsa om, kan vi läsa någon annanstans. Du måste förstå vad det är som gör din blogg unik, förstå saker inom dig själv som vi inte kan hitta någonannanstans. Varför skulle vi komma hit om det var du som erbjöd oss vad vi ville ha? Vi vill bli erbjudna av dig vad vi inte vet. Vi vill ha något enkelt, något snabbt, något stort. Vi vill att det ska vara sant, ärligt, rakt igenom och hela vägen. Ingen vill ha något andra vill ha. Läsarna är inget kollektivt medvetande.



Du sänker vårt tillit om du frågar sådana frågor igen. Gör ett inlägg om något du aldrig berättat för någon.

2 Lol:

Chilla till kommentaren ovanför :(

3 Bodypalace:

Ta en längre paus, sikta in dig på något speciellt ämne du vill att bloggen ska handla om. Åsikter om saker och ting brukar vara intressant. Att blogga som typ dagbok om vad man gör eller om random saker och vill ha läsare funkar bara om man heter blondinbella eller annan spännade offentlig person tyvärr.

4 Bodypalace:

Att videblogga via youtube funkar däremot, där kan du nå ut till många och babbla på om vad som helst :P Du måste liksom göra dig ett varumärke om du vill ha många läsare och kommentarer.



Jag kan läsa bloggar som inte handlar om nått egentligen men där bloggaren skriver så himla bra.



Frågan du ska ställa dig är varför du bloggar ;) Vad läsare vill läsa vet inte ens vi, det upptäcker man först när man hittat det haha.

5 Eddie:

Filmen Restless är en bra inspiration källa.

Kommentera här: