Hejsvejs Sverige!

Okej kompisar! Nu har jag nyheter så det står hett till om öronen! Det är nämligen så att jag åker utomlands imorgon! Men jag vet inte var... 
Någon gång vid lunchtid idag ringde en kompis och frågade om jag ville utomlands. Hon hade fixat ledigt så hon kunde åka på weekend men hade ingen att åka med. Jag som hade planerna på en helg i pojkvännens sommarstuga tackade först nej. Men eftersom väderrapporten visade på regn blev suget större efter att komma längre bort än en sommarstuga. 
 
Vi brainstormade lite, jag och min kompis Anna. Men innan vi hunnit boka var jag tvungen att springa till jobbet. Jag gav henne alla uppgifter hon behövde för en bokning, och så vips, lagom till mitt jobbpass var slut fick jag ett meddelande om att en resa var bokad. Men ingen stad. Bara tid för avgång och ett pris. Och så en liten bild som ledtråd. 
 
Det är så himla ovanligt för mig att bara släppa kontrollen på det här sättet! Det är nästan som att åka till flygplatsen för att bara ta första bästa flyg till varsomhelst, förutom att nu har i allafall en av oss koll på att det är ett bra ställe vi kommer till. 
Det största problemet med att resa till varsomhelst är att packa. Vad tusan ska man ha med sig? Långbyxor? Kanske. Kortbyxor? Hoppas. Tar väl med lite av varje. Och såklart mitt lilla detoxpaket. Det är lite knasigt att va spontan mitt i en detox, men jag löser det. Stay tuned! 
 
(Jag tänkte visa er bilden som jag fick i ledtråd, men jag vill inte riskera att någon förstör överraskningen. Plus att nu vet ni lika lite som mig. HAHA!)