Nationalpartiet under ledning av nya hitler

Så. Någon som har missat att SD kom in i riksdagen sent igår eller? Nej just det, trodde inte det heller. Varför kan man dock fråga sig, mitt svar på den frågan skulle nog vara okunskap. Eller kanske att folk helt enkelt följer strömmen och väljer att koppla samman utlänningar och problem med ett enormt osynligt rep. Om man dock tittar lite närmare på repet så finns det massor av bristande punkter i det. Tydligen så finns det, hos alla, någon form av undantag. När det gäller en nära vän, den lilla glada gubben i affären som säljer billigt godis, eller killen som gör underbara pizzor. Det spelar ingen roll om de har någon sidebuissnes, bara de gynnar dig personligen så är de helt okej ändå. Hur kommer det då sig att man röstar på ett parti som drar alla dessa över samma kam, hur kommer det sig att man gladeligen röstar ut alla de där som man egentligen tycker om. För SD har ingen sammankoppling till dem, för SD är de precis lika smutsiga som alla andra utlänningar.
Att vi nu låtit dem komma in i regeringen ger de ännu mer självsäkerhet, och om partierna som sitter i riksdagen med dem kommer ignorera dem kommer detta antagligen leda till ännu fler röster, eller mer rättseliga faktum. Det är alltid, från och med nu, någon som kommer hålla dem runt ryggen. Det lustiga är att man har sett dessa typer av mönster innan.
Så om detta fortsätter (låt oss inte hoppas det), så är det liksom bara att säga hej till Sverige som ett minityskland innan 1945, hälsa glatt till ännu ett nationalparti och visa vår underlägsenhet till en ny minihitler.