DANMARK

Har haft den bästa skoldagen någonsin under hela gymnaset idag. Det innehöll helt enkelt allt man behöver för en fet dag, härligt folk, sjukt fint väder, nya platser att upptäcka och så förstås glass!
Allt detta har blivit möjligt för att jag har stått ut med danska som extra språk i två år, så nu kände läraren att det va dags för utflykt till grannlandet som vi försöker lära oss att prata som.
Första intrycket när vi kom till centralen va en man som svimma och ingen gick fram för att se hur det var, sedan kom två druggies fra till oss och mumlade och när vi sedan gick ut satt det en annan druggie och höll i nån typ av bensinflaska. Läraren förklarade lugnt att detta är Köpenhamns värsta knarkarkvart...
Vi besökte en skola med danska undomar som inte förstod ett ord av vad vi sa sedan va vi fria.
Jag hängde med några från danskaklassen och vi drog på lunch i nyhavn, sjukligt najs väder!!
Vi drog vidare till Christiania. Har aldrig varit där förut men shiiit vad härlig stämningen är där, de har sna åtta grundlagar och sen får varje individ sköta sitt, fria hundar, människor som random går fra och snackar med andra människor, ingen störande trafik, sjuka hus osv. skulle lät vilja spendera en sommar sådär!
Dagen avslutades med glass i stora feta lass och en dejt med världens längsta man hihi

Kommentera här: